Skip to content

Порт Балтімора відкриває більш глибокий канал, що дозволить деяким кораблям пройти після обвалу мосту

Офіційні особи в Балтіморі планують відкрити більш глибокий канал для доступу комерційних суден до міського порту, починаючи з четверга, знаменуючи собою значний крок до відновлення головного морського судноплавного вузла, який залишався закритим для більшості перевезень після того, як минулого місяця обвалився міст Френсіса Скотта Кі.

Новий канал матиме контрольну глибину 35 футів (10,7 метрів), що є суттєвим збільшенням порівняно з трьома іншими тимчасовими каналами, встановленими останніми тижнями. Це трохи випереджає план з очищення, оскільки офіційні особи раніше заявляли, що сподіваються відкрити канал такої глибини до кінця квітня.

Вантажне судно, яке зруйнувало Кі-Брідж, втратило рух і відхилилося від курсу незабаром після того, як вийшло з порту Балтімора, прямуючи до Шрі-Ланки. Dali залишається на землі серед уламків, поки екіпажі працюють над видаленням масивних шматків понівеченої сталі, які впали на палубу корабля.

Офіційні особи сказали, що екіпажі очистили достатньо уламків, щоб відкрити новий канал для «комерційно важливих суден» з четверга до наступного понеділка або вівторка. Судна повинні будуть мати лоцмана Меріленда на борту та два буксири, які супроводжуватимуть їх через канал.

Починаючи з початку наступного тижня, канал знову буде закрито приблизно до 10 травня для проведення «важливих і дуже динамічних рятувальних операцій», – повідомили представники порту в прес-релізі в понеділок.

Latest Posts

Чи розпочне королева Анна новий золотий вік круїзів?

Построенное по заявленной стоимости в 500 миллионов фунтов стерлингов, это первое новое судно компании за 14 лет (выходит

Судноплавство через Суецький канал впало на дві третини після атак у Червоному морі

Судноплавство через Суецький канал впало на дві третини на початку місяця, згідно з новими даними, які проливають світло